Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Topbillede med næroptagelse af IP69K gearmotor SB71

SB71 Motor serien klarer dine hygiejniske krav

til kemisk-, medicinal- og fødevareindustrien

Løsningerne fra Rehfuss står for overlegen kvalitet samt pålidelighed og dermed præcision og holdbarhed. Firmaet betragtes som pionér inden for drev og transmission i rustfrie materialer. Drev som opfylder de hygiejniske krav som blandt andet følgende industrier stiller: Kemisk-, medicinal- og fødevareindustrien. Der findes gear til de større, tunge krav til for eksempel forskellige typer transportsystemer.

Ingen bakterier

Motorserien SB71, som består af 4-polede asynkrone 3-fasede motorer, er udført i rustfrit stål med glatpolerede overflader. Ingen køleripper eller ventilator er nødvendig. Det betyder: Ingen spredning af bakterier.

Serien leveres med kabeltætning i rustfrit stål og så er den hygiejniske certificering i overensstemmelse med EHEDG.

Motorerne kan kombineres med gear fra Rehfuss’ modulære gearboks-system.

                         Foto af bakteriefri gearmotor SB71

 

Selv navnepladen på motoren er der tænkt på. Den er udført ved hjælp af en laser-gravering således at navnepladen er resistent overfor overflade-aktive stoffer, som for eksempel vaske- og rensemidler.

Tæthedsgraden er IP66 og kan leveres med IP69K. Tæthedsmaterialer kan leveres individuelt, så de er tilpasset særlige kritiske operations betingelser.


Video: Vaccination af laks.

SB71 serien til hygiejniske krav


Løsningerne fra Rehfuss står for overlegen kvalitet samt pålidelighed og dermed præcision og holdbarhed. Firmaet betragtes som pionér inden for rustfrie ståldrev, som opfylder de hygiejniske krav som blandt andet til kemisk-, medicinal- og fødevareindustrien stiller.

Der findes og gearboxe til de større, tunge krav og til for eksempel forskellige typer transportsystemer. Med Rehfuss drevteknologi er man altid på den sikre side.

Motorserien SB71, som er 4-polede asynkrone 3-faset motorer, er udført i rustfrit stål med glat-polerede overflader. Serien leveres med kabeltætning i rustfrit stål og så er de hygiejnisk certificeret efter EHEDG. Motorerne kan kombineres med gearbokse fra Rehfuss’ modulære gearboks-system.

Gear til specielle betingelser


Rehfuss gear og gearmotorer er designet og fremstillet til de mest problematiske omgivelser og arbejdsbetingelser: Fødevareindustrien, søfart, frosne varer logistik eller applikationer i farlige områder. Gear og gearmotorer fra Rehfuss opfylder ATEX direktivet 2014/34/EU.

Snekkegearboxe


SMN-serien er AC normmotorer komplet udført i rustfrit stål med output-torque fra 26 til 180 Nm og et forbrug fra 0,55 til 2,2 kWatt.

De er udført med IEC standard motor kobling og vedligeholdelsesfri livstidssmøring.

Serien kan leveres som flange version, med massiv aksel, rustfri stål motor i 1.4301 og NOTOX smøring.

      Foto af snekkegearbox udført i rustfrit stål

ATEX-direktiv 2014/34/EU

Direktivet trådte i kraft d. 19. april 2016 og gælder for udstyr til anvendelse i eksplosive atmosfærer (gas og støv).

Direktivet, som i Danmark kaldes indretningsdirektivet, omhandler test og certificering af materiel beregnet for anvendelse i områder med eksplosionsfarlig atmosfære.

Teknologisk Institut er udpeget som bemyndiget organ i Danmark (Notified Body - ExNB) for elektrisk og ikke-elektrisk materiel (Notified Body nr. 396). Det betyder, at vi kan udstede ATEX-certifikater i overensstemmelse med direktivet 2014/34/EU.

Katalog og data

IP69K Gearmotor SB71 >