Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Topbillede med næroptagelse af gearmotorer

Gearmotorer fra Stöber

højdynamiske og kompakte med integreret servo motor

Stöbers servo gear serien består af forskellige gear typer med direkte integreret servo motor. Indbygnings mål reduceres og inertien af en kobling fjernes. Servomotorer type EZ fås på forespørgsel kompatibel med SIEMENS pin-tildelingen.

Dynamikken bliver hermed højere, da inertien af gear og motor reduceres og dermed er der mere moment overskud til at accelerere lasten med.

Servo-gear serien findes som planetgear både som tandhjul- og plangear. Alle gear er forsynet med høj-kvalitet, helical-gearing med uovertruffen lille friktion og lavt slør, 

Foto af en gruppe gearmotorer

som er stabilt i hele levetiden. Alle gear kan leveres med slør ned til mindre end 1 arc-min. 

EZ typer

Servo aksial gearmotor kan leveres som planetgear og som spiral- eller offset spiralgearmotor inklusive alle konfigurationer af standard gearserier. Forskudte spiralgearmotorer har parallelle input og output, sammen med en afstand fra aksens centrum.

Alle andre gearmotorer udførte han med koaksialt design. Gear krævet af forsynet med højkvalitets spiralgear med overflødig friktion og lav friktion, som det stabiliserer på himlen. Alle gear kan leveres med en længde på mindre end 1 bue-min.

EZ er en super kompakt synkron, høj-dynamisk servomotor.


Højre-vinklede EZ typer

Disse typer kan leveres lige så længe som planetgearmotoren, skrueformede koniske og spiralformede snekkegearmotorer. Alle komponenter i forsynet med højkvalitets spiralgear med overflødig friktion og lav friktion, som den stabiliserer på himlen.

Alle gear kan leveres med langsommere ned til mindre end < 1,5 bue min EZ er i super kompakt syncron, højdynamisk servomotor.


Video: Fuldautomatisk og højeffektivt vådmalings system til Stöber-firmaet. Dette er en førende producent og udvikler af drivkomponenter: Gear, motorer, digitale omformere, enheds- og brugersoftware.

Relaterede produkter

Kollmorgen:
AKD drev med ProfiNet og EtherNet IP > interface for Siemens og Rockwell

Trio motion teknik >