Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Topbillede med foto af laks

Vaccination af laks - 20.000 pr. time

udføres automatisk på en maskine med LinMot's PR01 aktuator

Skala Maskon har udviklet en automatisk vaccinationsmaskine med en gennemsnitlig kapacitet på 20.000 fisk i timen. På maskinen er der benyttet en LinMot aktuator type PR01-37, som er udført i rustfrit stål IP69K.

På maskinen er der benyttet en LinMot aktuator type P01-37. Den er udført i rustfrit stål IP69K

●  Slaglængde 1.860 mm
●  Kraft 308 N, speed 3,8 m/Sek.
●  Gentagelsesnøjagtighed +/- 0,05 mm.

Maskinen er designet af firmaet Skala Maskon i Norge. Softwaren til styringen er udviklet af Delta Elektronik A/S i samarbejde med Skala Maskon.

PR01 standard

To uafhængige bevægelser med én komponent

Serie PR01 lineær-roterende motorer, som vist nedenfor, kan du bruge til at enhver kombination af lineære og roterende bevægelser. Det kompakte hus indeholder både et elektromagnetisk lineært drev og et roterende direkte drev, der hver styres af et servo drev.

Dette betyder, at den øverste niveau-controller kan implementere meget dynamiske lineære-roterende bevægelsessekvenser, der kan programmeres til at være enten synkron eller helt uafhængige af hinanden.Afhængigt af kravene kan du vælge mellem forskellige størrelser, der genererer et maksimalt drejningsmo-ment fra 1,5 til 8,9 Nm.

Slaglængder på op til 300 mm sikrer tilstrækkelig fleksibilitet i betonanvendelser. Ud over standardver-sionen udvides produktfamilien til at omfatte varianter med gearkasser, hul-aksler og dele i rustfrit stål.