Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Topbillede med næroptagelser af gear

Gear serier fra Stöber

du får tilpasnings muligheder til et stort antal servo applikationer

Med forskellige serier af servo-, inline- og vinklede gear ved hjælp af programmet på store variationer af kundetilpassede løsninger, som kan benyttes i mange forskellige dynamiske servoapplikationer.

Adapter-systemet giver dig mulighed for at montere stort set en hvilken som helst servomotor. Desuden kan alle gear leveres på forespørgsel med motorer, der har integreret bremse og forskellige enkoder feedback for de fleste drevsystemer på markedet.

Inline og vinklede gear

Stöber’s servo inline og vinklede gear-serier kan leveres som planetgear eller som bevel-helical gear. Mulighederne med offset-helical gear er at de giver et parallelt input og output samt stor skaft-centerafstand.

Foto af Inline og vinklede gear

Alle andre gear er udført med coaxial design. Desuden er alle gear forsynet med høj-kvalitet, helical-gearing med uovertruffen lille friktion og lavt slør som er stabilt i hele levetiden. 

Alle gear leveres med slør på mindre end 1 arc-min.

Gear med bremse

Flere af geartyperne i serien kan forsynes med en ServoStop motor-adapter, som har integreret bremse. Bremsen kan holde positionen af en Z-akse også selv om motoren er fjernet eller ikke monteret.

Bremse-systemet kan også anvendes som en dubleret sikkerhed af en Z-akse i applikationer, hvor der er risici for personer. ServoStop-adapter kan sættes på alle synkrone gearmotorer med en plug-in-kobling.

Gear med køling

Planetar gear serien kan forsynes med en ServoCool motor-adapter med en integreret radial blæser. Den tillader højere input hastigheder, højere omgivelses temperaturer eller hjælper med at reducere temperaturen på gearet. ServoCool adapteren kan monteres sammen med alle synkrone servomotorer.


Video: Stöber EZ gear - Rack and Pinion. Stöber tilbyder hele systemet - fra tandstang og tandhjul til gearkasse til motor til smøresæt og monteringsbeslag. Udvalget omfatter muligheder for høj kraft eller høj hastighed.

Rack and Pinion – gearløsninger

Dette innovative transmissionskoncept med tandstangs gear er beregnet til opgaver med lange vandringer, høj hastighed og ønske om mekanisk stivhed egnet til maskine redskaber, automation og robotteknologi.

ZTRS modellerne er udført i en bemærkelsesværdig speciel konstruktion. Det fastskruede støtte-lejedæksel gør det - for første gang nogensinde - muligt fuldt ud at udnytte gear momentet på tandstangs gearet og dermed også volumen ydeevne samt stivhed. Det nyere ZV gear er designet primært til Rack og Pinion systemer. Desuden får du leveret nyttigt tilbehør, som smøresystem og justeringsenheder.

Foto af Rack and Pinion – gearløsninger

Z-Gear typerne


ZTRS typer

Det fastskruede støtte-lejedæksel gør det - for første gang nogensinde - muligt fuldt ud at udnytte gearmomentet på tandstangs gearet og dermed også volume ydeevne samt stivhed.

Som resultat er disse Rack og Pinion gear ideelt egnede til brug i føringssystemer, i maskineværktøjer samt til helical gearing og pinion gearing kvalitet 5. Desuden leveres nyttigt tilbehør, som smøresystem og justeringsenheder.

ZTR typer

Tandhjulene med svejsede skrueflanger kan let samles og tilsvarende let demonteres.

ZTR tandhjuls gear er ideelt egnede til brug i føringssystemer i alle typer af applikationer, hvor støtte-lejedæksel har en interfererende kontur. Kan leveres med helical eller straight-cut gearing og tandhjuls gearing kvalitet 5 kan leveres med justerbar plade.

ZR typer

Denne serie er designet med stort vinklet tandhjul med øget pitch cirkel: Ideel til at forbinde større afstande mellem akser. Helical og straight-cut gearing, tandhjuls gearing kvalitet 5 kan leveres med justerbar plade.

ZV typer

Fleksible tandhjuls gear til brug i automatiserings- og robotteknologi industrien. Lavt slør og sikrings aksel forbindelse. Helical eller straight-cut gearing, tandhjuls gearing kvalitet 7 kan leveres med justeringsenhed.

Foto af en serie Two-Speed gear

Two-Speed Gear

Disse typer er egnede til brug på hovedspindeldrev til maskinværktøjer. Det er hurtigt at ændre mellem high-speed nedskæring og high torque i heavy-duty maskiner. Akse udgang: Faste eller flange.

Rack and Pionion

En tandstang (Rack) og tandhjul (pinion) er en type lineær aktuator, der omfatter et cirkulært tandhjul, der går i indgreb med et lineært tandhjul, som fungerer til at omsætte rotationsbevægelse til lineær bevægelse. At drive tandhjulet i rotation får tandstangen til at blive drevet lineært. At køre tandstangen lineært vil få tandhjulet til at blive drevet til en rotation.

Relaterede produkter

Kollmorgen:
IP69K servo motor i rustfri stål >