Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Topbillede med næroptagelse af dele fra gear

Spinea's YourSpin til specielle løsninger

til robotter, automation, metalbearbejdning, medicin, kamerasystemer

Kundekrav kræver ofte specielle løsninger til forskellige opgaver. Takket være mange års erfaring med teknisk support og ingeniørarbejde realiserer vi og vore leverandører yderst professionelle løsninger i henhold til kundernes krav.

YourSpin Serie


Vi designer forskellige designmodifikationer af standardprodukter og løsninger af højere sammensatte enheder TwinSpin® serie G, T, E, H og M, DriveSpin® i serie DS, DSH, DSM, DSF og RotoSpin moduler.

Vores tekniske support er baseret på professionelle anbefalinger til forskellige anvendelser af TwinSpin®, DriveSpin® og RotoSpin i industrielle segmenter såsom robotteknologi, automation, metalbearbejdning, medicin, kamerasystemer, sikkerhed og andre.

Fordelene ved disse specialløsninger er deres kompakte og modulære design, lette tilslutning til bærestrukturen og teknisk anvendte tætningselementer.


Foto af YourSpin gear

 

Fordele:

Kompakt design
Modulært design
Nem forbindelse med støttestrukturen
Let tilslutning til bærestrukturen
Teknisk anvendte tætningselementer

Customized Gears TwinSpin®


Det roterende positioneringsmodul, som tilbydes under RotoSpin-mærket, er designet til bygning af positioneringsenheder og drejeborde, som bruges på automatiserede og robottiserede arbejdspladser.


Foto af Customized Gears TwinSpin®

Customized Actuators DriveSpin®


Den roterende elektriske aktuator kan designes og fremstilles i henhold til dine specifikke applikationskrav. De tekniske input- og outputspecifikationer kan designes og optimeres til dig.


Foto af Customized Actuators DriveSpin®


Vido: Om Spinea