KOLLMORGEN SERVOSYSTEMER

Kollmorgen i Danmark er reprænsenteret af Delta Elektronik A/S, der siden 2011 har været Silver Partner. Kollmorgen er en Amerikansk ejet firmagruppe, der igennem 45 år har specialiseret sig i udvikling og produktion af servoteknologi. Gruppen designer og producerer AC- og DC-servoforstærkere og har produktionsvirksomheder i USA,Tyskland og Slovenien.

AKD-gruppe

AMK-gruppe

Salgskontorer med teknisk support findes overalt i USA og Europa. Ydermere har Kollmorgen agenter i mange andre dele af verden, inklusiv Sydafrika, Australien, Canada og Asien.

AKD-serien for ProfiNet og EtherNet IP:

Styringsmæssigt kan opgaven være simpel, men opgave dynamikken kan hurtigt stille krav til servosystemet. Anvend derfor AKD-seriens dynamiske servoakser med ProfiNET, EtherNET IP eller CANopen med integration til de fleste PLC-systemer.

  • Hurtig og simpel opsætning
  • Færdige FB og add on instruktioner til Rockwell PLC
  • Færdige FB til Siemens PLC

AKD- og PDMM-serien – 3 i et servodrev:

PDMM-serien er et standard AKD-servodrev med integreret motion controller og PLC. Anvend PDMM serien som maskinens styring og opnå et forenklet styringskoncept samt reducér omkostninger.

Kollmorgen's digitale servoforstærkere AKD-serien er designet til at drive AC-servomotorer af flere forskellige fabrikater med resolver-feedback eller anden form for encoder feedback: MOOG, SEM, Parvex og naturligvis Kollmorgens egne AC-servomotorer.

Servomotor program:

Kollmorgens motor program omfatter alle typer af servomotorer fra standard IP65 motor til IP67K i Rustfristål.

FDA1 FDA2 Motor